Nieuws


Hoe uw Espace Particulier aanmaken op de site van de Franse belastingdienst - vrijdag 12 mei 2023

Uw "Espace Particulier" aanmaken op de website van de belastingdienst is niet extra ingewikkeld. Echter, als u geen Frans spreekt, kan het uitdagend worden.
 
Om hiermee te helpen, heb ik een handleiding gemaakt waarin ik u, stap voor stap, laat ziet en vertaal wat ingevuld moet worden.
 
Deze handleiding is van toepassing als u al een fiscaal nummer bij de Franse belastingdienst heeft. Hij is ook bedoeld voor mensen die een huis in Frankrijk hebben maar in Nederland wonen. Mocht u in Frankrijk wonen en ook in Frankrijk belastingplichtig zijn, kunnen sommige schermen een klein beetje anders worden. Het verschil zou niet te groot moeten zijn en zou u toch deze handleiding moeten kunnen gebruiken. Mocht het toch onduidelijk worden, stuur rustig een berichtje via het formulier hieronder. 
 
Naar de handleiding "Espace Particulier aanmaken"
 
Succes!
Lydie

Reacties:

Hoi Lydie. Als ik het ficale nummer heb ingetoetst en druk op voortzetten dan krijg ik de volgende melding: om uw specifieke ruimte te creeren moet u eerst uw openbare financiele centrum voorzien van elementen om uw identiteit te bewijzen. Wat nu? Groetjes Henk

Henk - 12-05-2023

Hoi Henk, Ik heb net de nieuwe versie van de handleiding aan deze post gelinkt. Als het goed is, heb je nu alle stappen om je "Espace particulier" aan te kunnen maken op de website van de Franse belastingdienst. Succes! Groetjes, Lydie

Lydie- 15-05-2023

Heel hartelijk bedankt. je handleiding was heel behulpzaam. Bij mij werkte het vlaggetje wel bij het telefoonnummer voor de verificatie-sms.

Jos- 22-05-2023

Hallo Jos, Bedankt voor je bericht! Ik pas het pdf document aan. Met vriendelijke groeten, Lydie

Lydie- 23-05-2023


Reageren:

Anti-spam vijf + vijf = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >