Nieuws


Chambres d'hôtes ? - donderdag 30 juni 2022

In het hart van de Massif Central, gelegen in het dorp Fay-sur-Lignon, op de grens van de Auvergne en de Ardèche, in de "Massif du Mézenc”, La Drapière is een instapklare en tot Chambres d’hôtes (www.terrasses-saint-regis.fr/la-drapiere/) gerenoveerd huis, dat zijn naam dankt aan de meester-kleermaker dit het had verbouwd aan het eind van de 19e eeuw. Het huis is momenteel gebruikt als "chambres d'hôtes" maar kan zeker een familiehuis worden.


Het pand van 165m2 is verdeeld over 5 verdiepingen.

Op de begane grond, bevindt zich de woonkeuken, op de eerste verdieping, de woonkamer. Op deze 2 niveaus, zijn er hoge ramen aan beide kanten van het huis dat voor een mooie lichtinval zorgen.

De 3de en 4de verdieping zijn voor de 3 slaapkamers en 2 badkamers met bad.

Op de bovenste verdieping is de typische lokale boot frame zichtbaar gebleven. Op deze verdieping bevindt zich een en-suite badkamer met douche.

Er is ook een kelder (in gebruik als garage, wasruimte en kelder). Alle ramen zijn voorzien met dubbelglas en er is vloer verwarming.

La Drapière voldoet aan alle technische en comfortnormen van nu.

Het huis is gelegen in het hart van het dorp. Achter, bevindt zich een tuintje. Het tuintje is semi-gemeenschappelijk. Het betekent dat de bewoners geen eigenaren zijn van de tuin maar ze mogen wel van genieten.


De Massif du Mézenc is een prachtige streek die veel buiten activiteiten biedt. Het is bijvoorbeeld bekend voor het langlaufen in de winter en de vele wandelingspadden. De "Chemin de Saint Jacques de Compostelle" is niet ver.


Mocht u interesse hebben en/of vragen hebben, neem contact met me op en zal ik u in contact brengen met de Franse eigenares.

 

U spreekt nog geen Frans en maakt u zich een beetje zorgen over deze stap te nemen? Log in France helpt u graag!

We zorgen dat de administratieve formaliteiten in Frankrijk soepel lopen zodat u, vanaf dag 1, kunt uw droom beleven.


Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen     Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam negen + negen = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >