Hoe hebt u Log in France ervaren?

Bericht schrijven >

Dankzij Lydie konden we onze toelatingsprocedures gemakkelijk op de website van de Franse Belastingdienst regelen. Wij zijn erg dankbaar!

Katell en Sander - 21-05-2023 - 17:04

Bij de aankoop van ons vakantiehuis in Frankrijk heb je ons supergoed geholpen! Alle Franse instanties zat jij achter hun vodden aan (notaris, electriciteitsbedrijf, water enz enz.)
Dank je wel Lydie voor alles wat je voor ons hebt kunnen regelen, zonder jou was alles 100x zo langzaam gegaan (of misschien wel nooit geregeld)!

Marja & Jan-Dirk - 14-01-2014 - 16:57

Ze sprak Nederlands tegen de caissiere en frans tegen haar dochter in de supermarkt. Nu hebben we al een jaar lang Franse les van Lydie. Als we nu in Frankrijk zijn, wordt het steeds leuker om te communiceren met de mensen daar. Lydie, je manier van lesgeven is duidelijk gericht op wat wij willen en heel afwisselend. Ook geef je veel toelichting op de Franse cultuur en op het juiste (informele) taalgebruik. Ook een probleem dat wij in Frankrijk hadden met de autoriteiten heb je telefonisch voor ons weten op te lossen. Lydie sukses met je verdere werkzaamheden. Een goed initiatief!

Maria en Simon van der Meij - 19-12-2012 - 09:35

Goed plan zo'n schakel tussen Nederland en Frankrijk . Wij zullen er absoluut gebruik van gaan maken . Succes !!! Rolf en Nancy

Rolf van Rijn - 23-11-2012 - 21:56


Bericht schrijven >