Hoe heeft u Log in France ervaren?

Bericht schrijven >

Voor vragen over wonen in Frankrijk en werken voor een Nederlandse werkgever heeft Lydie mij heel goed geholpen. Ze werkt zorgvuldig, is goed bereikbaar en is daarnaast vriendelijk en behulpzaam. Ik ben Lydie erg dankbaar en ik heb haar al weer benaderd voor een andere vraag over mijn project. :-) Ik raad het aan om contact op te nemen met Lydie voor hulp met Franse zaken!

Bahar
Ook wij moesten onze vakantiewoning aangeven hij wordt alleen privé gebruikt en ik wist niet hoe het moest via een vriendin deze website toegestuurd gekregen en via u goede uitleg mijn fiscal numéro aangevraagd binnen 4 dagen binnen gekregen en de stappen gevolgd van uw uitleg en het werkt ik ben heel erg blij.
Graag wil ik u via deze weg hartelijk bedanken. 👍😃
Vriendelijke groet Elm Kok

Kok
Dankzij Lydie konden we onze toelatingsprocedures gemakkelijk op de website van de Franse Belastingdienst regelen. Wij zijn erg dankbaar!

Katell en Sander
Bij de aankoop van ons vakantiehuis in Frankrijk heb je ons supergoed geholpen! Alle Franse instanties zat jij achter hun vodden aan (notaris, electriciteitsbedrijf, water enz enz.)
Dank je wel Lydie voor alles wat je voor ons hebt kunnen regelen, zonder jou was alles 100x zo langzaam gegaan (of misschien wel nooit geregeld)!

Marja & Jan-Dirk
Ze sprak Nederlands tegen de caissiere en frans tegen haar dochter in de supermarkt. Nu hebben we al een jaar lang Franse les van Lydie. Als we nu in Frankrijk zijn, wordt het steeds leuker om te communiceren met de mensen daar. Lydie, je manier van lesgeven is duidelijk gericht op wat wij willen en heel afwisselend. Ook geef je veel toelichting op de Franse cultuur en op het juiste (informele) taalgebruik. Ook een probleem dat wij in Frankrijk hadden met de autoriteiten heb je telefonisch voor ons weten op te lossen. Lydie sukses met je verdere werkzaamheden. Een goed initiatief!

Maria en Simon van der Meij
Goed plan zo'n schakel tussen Nederland en Frankrijk . Wij zullen er absoluut gebruik van gaan maken . Succes !!! Rolf en Nancy

Rolf van Rijn


Bericht schrijven >