Franšaise in Nederland


Ik ben Lydie Gernez, de oprichtster van Log in France.

In januari 2001, kwam ik met mijn gezin vanuit Frankrijk naar Nederland om hier te gaan wonen. Sindsdien, heb ik de Nederlandse taal geleerd en een andere cultuur ontdekt. Ik heb ook verschillende banen gehad en altijd kwam ik achter het feit dat dankzij mijn beheersing van de Franse taal en de Franse cultuur, ik wat kon betekenen voor mensen die met Frankrijk moeten communiceren (voor vakantie, hun tweede huis, etc.) maar weten niet hoe of met wie. Daarom, Log in France.

Ik ben dan de tussenpersoon, tussen u en uw Franse gespreks- of handelspartner.

 

Afbeelding invoegen

Als Française, beheers ik de taal en de cultuur om snel en zonder misverstand met Frankrijk te communiceren. Belangrijke zaken zoals belastingdienst, gesprekken met aannemers, communicatie met Franse leveranciers en klanten, etc. lopen soepel.
 
Klik hier voor meer informatie over de diensten van Log in France en hier voor de tarieven.

Neemt contact met mij op zodat ik wat voor u kan betekenen.

Lydie Gernez
Naar mijn LinkedIn pagina en mijn CV